Bucak'a bin 498 depremzede geldi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesinden Burdur'un Bucak ilçesinde bin 498 depremzede geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesinden Burdur'un Bucak ilçesinde bin 498 depremzede geldi.
10 ilde büyük yıkıma sebep olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 depremin ardından depremzede vatandaşlar, Burdur ve ilçelerinde misafir ediliyor. Kente gelen depremzedeler KYK yurtlarına ve ilçedeki evlere yerleştirildi. Bucak'a gelen depremzede sayısını ise AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz açıkladı.

Bucak'ta bin 498 depremzede misafir ediliyor

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz'un yaptığı açıklamaya göre; Burdur'un Bucak ilçesine bin 498 depremzede geldi. Bu depremzedelerin 769 kişisi KYK yurtlarına yerleştirildi. Ev, Apart vb. konutlarda 729 depremzede kalmaktadır. İlçede şu anda toplam 1498 Depremzede Misafir olarak ağırlanmaktadır.
Başkan Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için hemşehrilerimiz olağanüstü gayret göstermekte,7'den 77'ye herkes seferber olmuş durumda. Aynı şekilde Hikmet Tolunay MYO'da bulunan yemekhane kısmında Yardımlar düzenli ve planlı bir şekilde kabul edilmektedir. Herkesten Allah razı olsun, Rabbim inşallah bu acıların tekrarını göstermesin." ifadelerini kullandı.

AK Parti BucakMustafa Oğuzdepremzede yardımıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.