Bucak’a Kar Yağacak Mı? İşte 5 Günlük Hava Durumu

Burdur'un bir çok ilçesinde mevsimin ilk karı düşerken, Bucak ilçe merkezine henüz yağmayan kar nedeniyle vatandaşlarda kar yağışı beklentisi arttı

Burdur’un bir çok ilçesinde mevsimin ilk karı düşerken, Bucak ilçe merkezine henüz yağmayan kar nedeniyle vatandaşlarda kar yağışı beklentisi arttı.

Dün gece kısa süre de olsa kar yağışı ilçe merkezinde gözlemlenirken, yüksek noktalarda yağan kar nedeniyle ağaç ve bitkisi örtüsü beyaza döndü.

Bucak ilçesinde herkesin sorduğu soru haline gelen “Bucak’a ne zaman kar yağacak?” sorusu, bir yandan da öğrencileri çok ilgilendirirken, editörlerimiz 2 farklı kaynaktan yapılan açıklamaları derledi.

İŞTE BUCAK’IN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

4 Aralık 2018 Cuma günü hava Parçalı Bulutlu, sıcaklık ise 8 dereceyi gösteriyor. 15 Aralık 2018 Cumartesi günü ise havanın Yağmurlu, ve sıcaklığın 11 derece olacağı tahmin edilmekte. 16 Aralık 2018 Pazar günü hava Parçalı Bulutlu, sıcaklık ise 9 dereceyi gösterecek. 17 Aralık 2018 Pazartesi günü için havanın Sağanak Yağmurlu olması bekleniyor, sıcaklık da 9 dereceyi bulacak. 18 Aralık 2018 Salı günü için havanın Yağmurlu olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 10 dereceyi gösterecek.

burdurda karkar yağışıTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.