Bucak Adem Tolunay Fen Lisesinden Türkiye derecesi

Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda dereceye giren Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencileri, Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kuruca, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencileri, eğitim alanındaki başarılarının yanı sıra spor alanındaki başarılarını da sürdürüyor.

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Okul Sporları Genç Erkekler B kategorisinde Türkiye dördüncüsü olma başarısı gösteren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Canavar, Adem Tolunay Fen Lisesi Müdürü Vedat Uysal ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Hüseyin Karagöz eşliğinde Bucak Kaymakamı Can Kazım KURUCA'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, elde ettikleri dereceyle Bucak'ı gururlandıran öğrenciler Fatih Eymen Yılmaz, Halil Burak Gültop, İsmail Arık, Bilgehan Fedakar ve Muhammed Kerim Yücel ile yakından ilgilenen Kaymakam KURUCA, genç sporcuları tebrik etti.

Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "  Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA, elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve bu gurur verici sonucun kazanılmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti " ifadelerine yer verildi.

Bucak Adem Tolunay Fen LisesiTürkiye Oryantiring ŞampiyonasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.