Bucak, Ağlasun ve Çeltikçi'nin dikkatine! çok kuvvetli geliyor

Burdur'un doğu kısmında yer alan Ağlasun, Çeltikçi ve Bucak civarlarında yer yer çok kuvvetli yağış olması beklendiğine yönelik uyarı yapıldı.

Meteoroloji tarafından, Burdur'un doğu ilçelerinde yaşanabilecek kuvvetli yağışlara dikkat edilmesi hususunda uyarıda bulundu.

10 Ocak Salı günü akşam saatlerinden itibaren Burdur'un doğu kısmında yer alan Ağlasun, Çeltikçi ve Bucak civarlarında yer yer çok kuvvetli yağış olması beklendiğine yönelik uyarı yapıldı.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, " Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Salı) akşam saatlerinden itibaren görülecek olan yağışların, Ağlasun, Çeltikçi ve Bucak civarlarında kuvvetli (21-50 kg/m2), yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor. 12.01.2023 (Perşembe) günü akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen kuvvetli yağışların 1200 m üzeri rakımlı yerlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olması tahmin edildiğinden buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, kuvvetli güneyli rüzgar, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. " denildi.

Bucak sağanak yağışBurdur sağanak yağışsağanak yağışmeteoroloji uyarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.