Bucak Alaattin’de Yol Genişletme Çalışması

Burdur'un Bucak İlçesi Alaattin Mahallesi’nde Bucak Belediyesi Fen İşleri ekiplerince sokak aralarında yol genişletme çalışmaları başladı. Alaattin Muhtarı İsmail Tuncer çalışmaları yakından takip ediyor.

Burdur'un Bucak İlçesi Alaattin Mahallesi’nde Bucak Belediyesi Fen İşleri ekiplerince sokak aralarında yol genişletme çalışmaları başladı. Alaattin Muhtarı İsmail Tuncer çalışmaları yakından takip ediyor.

Alaattin Mahallesi’nin ihtiyacı olan hizmetleri göreve geldiği günden bu yana mahalle sakinleri için talep eden ve bu özeverili çalışmalarıyla takdir toplayan muhtar İsmail Tuncer, özellikle ulaşım sorununu çözmek için çalışıyor.

Alaattin Mahalle halkının ulaşım konusunda yaşadığı zorlukları Bucak Belediyesi yetkili birimlerine ileten İsmail Tuncer, mahallede bulunan 27 No'lu sokakta genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Tuncer; “Mahallemde halkın en temel ihtiyaçlarından birisi olan ulaşım konusunu her fırsatta dile getiriyorum. Bu çağrımıza kulak veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür ederim. Mahallemizde başlatılan yol genişletme çalışması tamamlandığında alt yapısı biten yollarımızda parke kilit taş çalışması başlayacak. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte yol genişletme çalışması gereken bölgelerde de yapılacak. Gündoğdu Caddesi ve 1.sokaklar, 4.etap TOKİ konutlarına yük taşımada ağır vasıtaların yol güzergahı olduğu için TOKİ'deki çalışmaların son bulmasının akabinde belediyemiz sayesinde o iki sokağımızı da parke kilit taş döşeyerek mahalle sakinlerimizi inşallah daha güzel, ferah bir yola kavuşturacağız. Mahalle sakinlerimizin bu hususta duyarlı olmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

bucak belediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.