Bucak Anadolu Lisesi Başarıya Doymuyor!

Bucak Anadolu Lisesi başarılarına yenilerini daha ekledi.

Bucak Anadolu Lisesi başarılarına yenilerini daha ekledi.

Okul Sporları kapsamında yapılan Genç Erkekler Futsal Müsabakalarında Bucak Anadolu Lisesi tüm maçlarını kazanarak il birincisi olmuş ve gruplarda Burdur’u temsil etme hakkı kazandı.

Yine Genç Kızlar ve Genç Erkekler A Kategorisinde Oryantiring il birincisi olan Bucak Anadolu Lisesi’nde Ferdi olarak Genç Kızlarda Elif Sena UYGUN 1. , Kadriye Gülnihal YILDIRAN 2., Sude Naz BESLER 3. Yüksel Nur EKTİRİR 4. Olmuşlardır. Genç Erkeklerde ise Adem AŞKIN 1., Özcan UYSALER 3. , Muhammet Talha DURMAZ 4. Olmuşlardır. Genç Kızlar B Kategorisinde İlayda ŞEN Ferdi 1. oldu.

Genç Erkekler B Kategorisi Güreş Müsabakalarında Talha ÖZTÜRK ve Hasan Benna HATİPOĞLU kilolarında 1. Olarak grup müsabakalarında Burdur ilimizi temsil edecek.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Bucak Anadolu Lisesi’ni ve okul öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, okulda düzenlenen törende kupa ve madalyalarını verdi.

Okul yönetimi de başarı gösteren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

bucak anadolu lisesiokul sporlarıgenç erkek futsalbirincilikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.