Bucak Anadolu Lisesi’nden anlamlı etkinlik

Bucak Anadolu Lisesi'nden anlamlı etkinlik Bucak Anadolu Lisesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96 yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Bucak Anadolu Lisesi’nden anlamlı etkinlik

Bucak Anadolu Lisesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96 yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla Kestel Dağı zirvesine yürüyüş etkinliği düzenlendi. Öğrencilere Cumhuriyet coşkusunu farklı bir etkinlik ile yaşatmak isteyen Bucak Anadolu Lisesi, 27 Ekim pazar günü saat 9.30 da zirve yürüyüşüne başladı.

Akpınar yaylasında kahvaltı molası verildikten sonra zirve yolculuğuna devam edildi. Yürüyüş esnasında oldukça keyifli oldukları gözlenen öğrenciler söyledikleri marşlar ile Cumhuriyetimize olan sevgi ve bağlılıklarını yansıttılar. Yürüyüş, Kestel dağının zirvesine ulaşıldığında açılan Atatürk posteri ve Türk bayrağı ile taçlandırıldı. Öğrencilerimiz zirvede Türk gençleri olarak Cumhuriyetimize sonsuza dek sahip çıkacaklarının sözünü verdiler. Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize şükranlarını dile getirdiler. Etkinlik Akpınar yaylasında verilen köfte ikramı ile tamamlandı. Okul müdürü Vedat Uysal etkinlik ile ilgili olarak ” Okulumuz öğrencileri ile Cumhuriyet coşkusunu farklı bir etkinlik ile kutlamak istedik. 170 öğrenci ve 10 öğretmenimizin katılımıyla Kestel dağına yaptığımız yürüyüşte Türkiye Cumhuriyetimize olan bağlılık ve sevgimiz bir kez daha pekiştirilmiş oldu.” dedi

Bucak Anadolu LisesiCumhuriyetimizin kuruluşuTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.