BUCAK ANADOLU LİSESİ SPORDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

İlçemiz Bucak Anadolu Lisesi Genç Kızlar A ve Genç Erkekler A Oryantiring Takımları il birincisi olarak ilimizi Manisa Salihli’de temsil etmişler ve burada yapılan müsabakalarda Genç Kızlar A Takımı grup 3., Genç Erkekler A Takımı …

İlçemiz Bucak Anadolu Lisesi Genç Kızlar A ve Genç Erkekler A Oryantiring Takımları il birincisi olarak ilimizi Manisa Salihli’de temsil etmişler ve burada yapılan müsabakalarda Genç Kızlar A Takımı grup 3., Genç Erkekler A Takımı grup dördüncüsü ve Ferdi olarak Genç Kızlar B Kategorisinde, il birincisi olan, İlayda ŞEN bölge 2.si olmuştur. Öğrencilerimiz 29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Oryantiring Türkiye Birinciliği Yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir.  Öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin ORAKOĞLU’nu tebrik ediyor ve Oryantiringle ilçemizi tanıştıran, sporcuların yetişmesinde büyük emeği olan Fatih UYGUN Hocamıza teşekkür ediyor ve öğrencilerimize Türkiye Birinciliği Yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Burdur ilimizde yapılan Genç Erkekler Serbest Güreş grup müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Talha ÖZTÜRK 92 kiloda grup 3. Olarak Türkiye birinciliği yarışmalarında ilimiz temsil edecektir. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

BUCAK ANADOLU LİSESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.