BUCAK BELEDİYE MECLİSİ SON TOPLANTISINI YAPTI

Bucak Belediyesi Meclisi, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdari seçimler öncesi Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin Başkanlığında son kez toplandı. Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Görev …

Bucak Belediyesi Meclisi, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdari seçimler öncesi Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin Başkanlığında son kez toplandı. Belediye Meclis Toplantı salonunda  gerçekleşen toplantıda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği konusu görüşüldü.

İmar Komisyonuna havale edilen evraklar görüşüldü. İçme suyu Su Depoları (SUKAP) Proje Dosyaları kapsamında onarımlarının yapılması kredilendirme için yetki verilmesi konusu görüşüldü. Belediye Meclis Toplantısı’nda Kaymakam-Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, belediye meclis Üyelerine plaket vererek birlikte yürüttükleri çalışmalar için teşekkür etti.

Belediye Meclis Üyeleri adına Meclis Üyesi Kemal Kart tarafından da Kaymakam-Belediye Başkanı Sezgin’e plaket takdim edildi.

MECLİSİ TOPLANTISITürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.