Bucak Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Bucak Belediyesi araç filosuna 1 adet Kazıcı-Yükleyici,1 adet’ de Ford Transit pikap daha kattı. Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri A.Ş ilçenin sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için 1 Adet kazıcı- Yükleyici, 1 …

Bucak Belediyesi araç filosuna 1 adet Kazıcı-Yükleyici,1 adet’ de Ford Transit pikap daha kattı.

Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri A.Ş ilçenin sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için 1 Adet kazıcı- Yükleyici, 1 Adet Ford Transit pikap aracı filosuna kattı.

Bucak Belediyesi hizmet araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, birim müdürleri ve personeliyle birlikte belediye hizmet binası önüne getirilen araçları teslim aldı.

Türk bayrağı asılarak sergilenen araçları yakından inceleyen Başkan ÜNAL, “Bucak’ımıza en iyi şekilde hizmet etmek için, halkımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza hummalı ve istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz, gücümüze güç kattık. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmaktır. Araçlarımız ilçemize hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar diyorum” dedi.

Bucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.