Bucak Belediyesi Belpaş Akaryakıt Hizmetleri A.Ş Genel Kurulu Yapıldı

Bucak Belediyesi Belpaş Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu, Bucak Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kurul Toplantısına; Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek, Ferruh Kanık, Şirket Ortakları Bucak Ticaret ve Sanayi Odası …

Bucak Belediyesi Belpaş Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu, Bucak Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kurul Toplantısına; Belediye Başkanı  Emrullah ÜNAL, Başkan Yardımcıları  Yasin Çiçek, Ferruh Kanık, Şirket Ortakları  Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Yusuf Erdoğdu, Ziraat Odası Başkanı Sayın Bilal Özel, Bucak Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı  Ali Civan İle Birlikte Belpaş Akaryakıt A.Ş Mali Müşaviri ve Şirket Müdürü  Erkan Karaca katıldı.

2018 yılı olağan genel kurulunda Şirket ortakları ile birlikte Yeni Yönetim Kurulu seçildi.

Belpaş AkaryakıtTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.