BUCAK BELEDİYESİ “BUCAK SOKAK HAYVANLARI BARINMA VE REHABİLİTE MERKEZİ” İÇİN ÇALIŞMALARA HIZLA BAŞLADI

Bucak Belediyesi, Sokak hayvanlarına modern bir barınak kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Bucak Belediyesi, Sokak hayvanlarına modern bir barınak kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Bucak Belediyesi,  16 Nisan 2000 tarihinde Bucak Sokak Hayvanları Derneği ile Bucak’taki Cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan sokak hayvanları için “Bucak Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilite Merkezi” kurulması için protokol imzalamıştı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Sokak Hayvanları Derneği Başkanımız Erkan Çakır ile 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında geçici bakım evi ve sokak hayvanlarının korunması, bakımı, aşılanması küpelenmesi vb. işlemlerin gerçekleştirilmesini kapsayan protokolü imzalamıştık. Bu kapsamda Bucak Belediyesi tarafından derneğe sağlanacak destekler ile yine belediyenin tahsisini gerçekleştireceği arazi üzerinde kurulacak olan “Geçici Bakım Evin”de cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan sokak hayvanları barındırılacak, bakımları ve gerekli tedavileri yapılacak, sahiplenmek isteyen ve ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımıza yine ilgili kanun kapsamında imkân sağlanacak modern bir sokak hayvanları barınma ve rehabilite merkezimizin çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Hayırlı olsun.

bucak belediyesisokak hayvanları barınağıEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.