BUCAK BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ GECE MESAİSİ’NDE ÇARŞI DEZENFEKTE EDİLDİ

Bucak Belediyesi gece cadde ve sokakları yıkıyor Bucak Belediyesi Coronavirüsü tedbirleri kapsamında ilçede bulunan cadde ve sokaklar yıkanarak dezenfekte yapılıyor.

Bucak Belediyesi gece cadde ve sokakları yıkıyor

Bucak Belediyesi Coronavirüsü tedbirleri kapsamında ilçede bulunan cadde ve sokaklar yıkanarak dezenfekte yapılıyor.

Tüm dünyayı saran ve her geçene gün artarak devam eden koronavirüsü (covid-19)’a karşı tüm ülkede olduğu gibi Bucak ilçesinde de virüsün dağılımını engellemek için tedirlerin alınmasına devam edilirken ilçede bulunan cadde ve sokaklar geceleri Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından deterjanlı su ile yıkanarak dezenfekte yapılıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediye olarak kamuya ait ve ortak kullanım alanları aralıklar ile dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Gece ise itfaiye ekipleri tarafından tamamen boşalan ana cadde ve sokaklar tek tek deterjanlı su ile yıkandıktan sonra dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Hedefimiz ilçemizde salgından bir kişinin bile etkilenmesini istemiyoruz” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, coronavirüsü ile tam mücadele edebilmek için özellikle virüsün etkilediği yaş gurupları olmak üzere vatandaşların mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları ve evde kalmalarını istedi. Başkan Ünal ayrıca Umreden gelen, yurt dışından gelen vatandaşlarımızın ise mutlaka 14 gün kuralına bağlı kalmalarını istedi.

Coronavirüsburdur coronavirüsBUCAK BELEDİYESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.