BUCAK BELEDİYESİ KENTİN FARKLI NOKTALARINA DEZENFEKTAN OTOMATI YERLEŞTİRDİ

Bucak Belediyesi koronavirüsün yayılmaması adına gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında kentin farklı noktalarına el dezenfektanı yerleştirdi.

Bucak Belediyesi koronavirüsün yayılmaması adına gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında kentin farklı noktalarına el dezenfektanı yerleştirdi.
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen koronavirüse karşı birçok uygulamayı ve çalışmayı hayata geçiren Bucak Belediyesi önlemlerini almaya devam ediyor. Halkın sağlığından başka bir şey düşünülmeyen bugünlerde Bucak Belediyesi ekipleri “Sağlık Elimizde”, “Hayat Evet Sığar”, “Evinde Kal Bucak” sloganları ile kentin farklı noktalarına el dezenfektanı otomatları yerleştirildi.

El Temizliği Çok Önemli

El temizliğinin koronavirüse yakalanmama konusunda en önemli etkenlerin başında gelirken bu doğrultuda Bucak Belediyesi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otogar, belediye binası ve kapalı otobüs duraklarına el dezenfektanlarını yerleştirerek el temizliği konusunda hatırlatıcı bir etkeni vatandaşın hizmetine sundu. Kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen el dezenfektan otomatları belirli periyotlarla kontrol edilecek ve sayıları kent genelinden arttırılacak.

Bucak koronavirüsle mücadeleBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.