Bucak Belediyesi'nden Covid-19 afişi

Bucak Belediyesinden Covid-19’la mücadele kapsamında Bucak ilçe merkezinde bina girişlerine uyarı yazıları asıyor. Vatandaşlar isterlerse yapışkanlı, Covid -19 nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyoruz çıkartmalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden, Mahalle Muhtarlıklarından temin edilebiliyor.

Bucak Belediyesinden Covid-19’la mücadele kapsamında Bucak ilçe merkezinde bina girişlerine uyarı yazıları asıyor. Vatandaşlar isterlerse yapışkanlı, Covid -19 nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyoruz çıkartmalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden, Mahalle Muhtarlıklarından temin edilebiliyor. Ayrıca Bucak Belediyesinin resmi internet sitesi (www.bucak.bel.tr) anasayfa, bilgi bölümü, dosyalar klasöründen afiş görseline ulaşabilecekler.

Bucak Belediyesinden yapılan açıklamada “Tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni tip Koronavirüs Covid-19 tedbirlerine vatandaşlarımızın dikkatini çekmek ve vatandaşlarımızı uyarmak için ilçe merkezimizde binaların girişlerine COVİD-19 NEDENİYLE ZİYARETÇİ KABUL ETMİYORUZ temalı uyarıcı yazılar asıyoruz. Yazıları personellerimiz ve mahalle muhtarlarımız vasıtasıyla ev,iş yeri ve kamu binalarının girişlerine asıyoruz. Yeni tip Coronavirüs’ün yayılmasına en önemli etkenlerden birisi kalabalık ortamların oluşması, kalabalık ortamların oluşmasında en büyük etkenlerden biriside ev ziyaretleri. Ev ziyaretlerini mümkün olduğunca kısıtlamalıyız. Vatandaşlarımızdan Covid-19 tedbirlerine uymalarını, mümkün olduğunca ev ziyaretlerini kısıtlamaları, zorunlu olmadıkça karşılıklı ev ziyaretleri yapmamalarını, günlük yaşamlarında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini istiyoruz. Yeni tip Koronavirüs’ü el birliği içerisinde kurallara uyarak yenebiliriz. Coronavirüs değil, almadığımız önlemler bizi öldürür. Evde kal, Sağlıklı Kal.” Denilmekte.

Covid -19Coronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.