BUCAK BELEDİYESİ’NDEN PAZAR YERLERİNE EL DEZENFEKTAN

Bucak İlçesinde Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik başlatılan hijyen çalışmaları kapsamında pazar yerleri girişlerine el dezenfektan aparatı konuldu

Bucak İlçesinde Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik başlatılan hijyen çalışmaları kapsamında pazar yerleri girişlerine el dezenfektan aparatı konuldu. Pazara gelen vatandaşların ve pazarcıların ateşi ölçüldü.  Terazi ölçümü gerçekleştirildi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Perşembe pazarında incelemelerde bulundu.

Bucak Belediyesi, koronavirüs riskine karşı ilçe genelinde başlattığı hijyen çalışmalarını sürdürdü. Hijyen çalışmaları kapsamında ilçenin ana cadde, bulvar ve sokaklarının yanı sıra çocuk parkları ile otobüs duraklarını temizleyen belediye ekipleri, halkın kişisel hijyenini sağlamak için de pazar yerlerinin girişlerine el dezenfektan aparatı koydu.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, uygulamanın Karayvatlar Mahallesinde bulunan Perşembe pazarı ile başladığını belirterek, “Pazar yerimizin girişlerine dezenfektan makinesi koyduk. Halkımızın pazar yerine girişinde ve çıkışında ellerini temizlemesini sağladık. Bilindiği gibi virüs temas yoluyla da geçiyor. Pazar yerinde de el teması oldukça fazla. Bu nedenle halkımızın ellerini hem girişte hem de çıkışta titiz bir şekilde dezenfekte etmesini istiyoruz” dedi.

Başkan Emrullah Ünal, “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü” tarafından gerçekleştirilen uygulamanın genişleyerek devam edeceğini de belirtti.

bucak korona virüsburdur korona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.