Bucak Belediyesi'nden Sinek ve Haşereyle hızlı mücadele

Bucak Belediyesi tarafından iki ilaçlama makinesi, 2 araç ve 4 personelle sinek ve haşereyle mücadele kapsamında larva ilaçlamalarına başlandı.

Bucak Belediyesi ilçe genelinde sinek ve haşereye karşı erkenden larva ilaçlamalarına başladı. Bucak Belediyesi tarafından iki ilaçlama makinesi, 2 araç ve 4 personelle sinek ve haşereyle mücadele kapsamında larva ilaçlamalarına başlandı. İlaçlama çalışmalarının yaz ayları boyunca da artarak devam edeceği belirtildi.
Yaz aylarında artan sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesinin son derece önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor. Erken dönem larva mücadelesi, yaz aylarında da sinek ve haşereyle mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Bucak BelediyesiEmrullah Ünalsinek ve haşere ile mücadeleTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.