Bucak Belediyesi'nden soba külü uyarısı

Bucak Belediyesi tarafından dökülen soba küllerinden dolayı çöp tenekelerinin yanması nedeniyle uyarıda bulunuldu.

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye tarafından dökülen soba küllerinden dolayı çöp tenekelerinin yanması nedeniyle uyarıda bulunuldu.
Son günlerde çöp konteynerine dökülen soba küllerinden ötürü yanma olaylarının artığını belirten Bucak Belediyesi, çöp konteynırlarına tam olarak sönmemiş ve soğutulmamış soba külü veya sönmüş kül olsa dahi bu tarz atık maddelerin atılmamasını rica etti.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Çöp konteynerlerine dökülen sönmemiş soba küllerinin milli servet kaybına sebebiyet vereceğini belirtilerek, " Son günlerde soba külünden dolayı çöp konteynırlarımızda yanma olaylarıyla sıklıkla karşılaşmaktayız. Çöp konteynırlarına tam olarak sönmemiş ve soğutulmamış soba külü veya sönmüş kül olsa dahi bu tarz atık maddelerin atılmamasını rica ediyoruz. Bu tür yakıcı maddeler, atıldığı çöp konteynerini içten içe ya da alev almak suretiyle kullanılmayacak şekilde tamamen yakmakta, bu da milli servet kaybına neden olmaktadır. Aynı zamanda yanan konteynerlerden çevreyi rahatsız edici bir koku yayılmakta ve çevresindeki araçlar ve evlere sıçrayabilecek şekilde yangın tehlikesi oluşturmaktadır. Saygılarımızla…" denildi.

Bucak Belediyesi uyarıBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.