Bucak Belediyesi’ne 450 Bin TL Hibe

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Bucak Belediye için 450.000.00 TL’lik hibeyi onayladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Bucak Belediye için 450.000.00 TL’lik hibeyi onayladı.

Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah ÜNAL Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bucak’a 250.000.00+200.000.00 olmak üzere Toplamda 450.000.00 TL nakdi yardım verildiğini bildirdi.

Başkan Ünal yaptığı açıklamamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a taleplerini ilettiklerini; Bakanımızın da bu talep karşısında yöresine değer katacak projelere öncelik tanıdığını, yerel yönetimleri Çevre Katkı paylarıyla her daim destek sağladıklarını ifade etti.

Bakan Kurum’a, Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile ilçede yapılan çalışmaları aktardıklarını ifade eden Başkan ÜNAL, “Sayın Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçesinden 450.000.00 TL hibe verilmesini onayladı. Sayın Bakanımız Murat Kurum’a, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, İl Başkanımız Volkan Mengi’ye, İlçe Başkanımız Serdar Besler’e ve emeği geçen herkese Bucak ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ederim.” dedi.

bucak belediyesine hibehibeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.