Bucak Belediyesi’ne T.C. İbaresi Eklendi

Bucak Belediyesi Meclisi'nde daha önce kararı alınan Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin Bucak Belediyesi'ne eklenmesi konusunda ilk adım fiilen atılmış oldu. Belediye binası önünde bulunan tabela değiştirilerek Türkiye Cumhuriyeti Bucak Belediyesi şeklini aldı. İYİ Partili Meclis üyelerinin teklifleriyle …

Bucak Belediyesi Meclisi’nde daha önce kararı alınan Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin Bucak Belediyesi’ne eklenmesi konusunda ilk adım fiilen atılmış oldu. Belediye binası önünde bulunan tabela değiştirilerek Türkiye Cumhuriyeti Bucak Belediyesi şeklini aldı.

İYİ Partili Meclis üyelerinin teklifleriyle gündeme alınan ve geçtiğimiz Ekim ayında karara bağlanan Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin Bucak Belediyesi isminin önüne eklenmesi, mevcut antentli kağıtların bitmesinin ardından yeni yapılacak tüm reklam,metaryal,görsel ve tabela çalışmalarında kullanılacağı açıklanmıştı.

Vatandaşlar da tabela değişikliğini olumlu karşıladı.

Bucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.