BUCAK BELEDİYESİ PAZARDA VATANDAŞLARA MASKE DAĞITTI

Bucak Belediyesi Cumartesi pazarında vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske dağıttı.

Bucak Belediyesi Cumartesi pazarında vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske dağıttı.

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazara alışveriş için gelen vatandaşlara ve pazar esnafına maske dağıttı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kent genelinde birçok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatandaşımızın koronavirüsle mücadelede her anlamda yanlarında olmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Pazar ve market gibi toplu yaşam alanlarının çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Ünal “Koronavirüs ile mücadele ediyoruz ancak bir taraftan da hayat devam ediyor. Olası bir virüs salgınını önlemek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bugünde cumartesi pazarımızda taşıyıcı olabilme ihtimaline karşın, tüm vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz. Bulabildiğimiz müddetçe maskeleri de yettiği ölçüde halkımıza ücretsiz dağıtmaya devam edeceğiz. Ancak vatandaşımızın da maske konusunda kendi önlemini almasını rica ediyoruz. Bu konuda belli bir gayret ortaya koymaya çalışıyoruz. Önemli olan salgının yayılmasını önlemek. Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evden çıkmasını istemiyoruz. İnşallah en az zararla, hasarla bu dönemi ve bu salgını bitireceğimize inanıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Pazarcı Esnafı ve Vatandaştan Ünal’a Teşekkür

Semt pazarında dağıtımı gerçekleştirilen maskelerden dolayı pazar esnafı ve vatandaşlar, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve ekibine teşekkür etti.

bucak belediyesikorona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.