BUCAK BELEDİYESİ ÜCRETSİZ MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Bucak Belediyesi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda maske dağıtmaya devam ediyor.

Bucak Belediyesi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda maske dağıtmaya devam ediyor. Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri öğleden önce Cumhuriyet Caddesinde öğleden sonra ise eski adliye civarında vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada maske temin edebildiğimiz sürece vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtmaya devam edeceğiz. Pazar yerlerimizde, sanayi sitemizde, cumhuriyet caddesindeki esnafımıza ve belediyemize gelen vatandaşlarımıza maske dağıtmaya devam ediyoruz. Bugünde halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda stant açarak ücretsiz maske dağıtıyoruz. Olabildiğince imkânlar çerçevesinde tüm vatandaşlarımıza maske vermeye çalışıyoruz. Devletimizde vatandaşlarımızın evlerine PTT aracılığıyla maske göndermeye başladı.”dedi.

Başkan Ünal, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Korona virüs ile ancak birlikte hareket edersek başa çıkabiliriz. Salgına karşı bizlerin aldığı önlemlerin dışında vatandaşlarımızın da kendi önlemlerini almaları gerekiyor. Burada elimizdeki en büyük silah sosyal mesafe kuralına dikkat edip uymak. Dışarı çıktığımızda maske ve eldiven takmanın yanı sıra birbirimizle temastan mümkün olduğunca kaçınmalıyız.” diye konuştu.

bucak belediyesiücretsiz maskekorona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.