BUCAK BELEDİYESİ YENİ TOKİ OKULU VE ÇUKUR MAHALLEDE PARKE ÇALIŞMASI YAPIYOR

Bucak Belediyesi 2. etap TOKİ İlkokulu bahçesini parke ile kaplatıyor. Atatürk İlkokuluna bağlı bu yıl faaliyete geçen Toki İlkokulunda okuyan öğrenciler parkelerin döşenmesi ile bahçede gönüllerince eğlenerek, teneffüsleri değerlendirecekler.

Bucak Belediyesi 2. etap TOKİ İlkokulu bahçesini parke ile kaplatıyor. Atatürk İlkokuluna bağlı bu yıl faaliyete geçen Toki İlkokulunda okuyan öğrenciler parkelerin döşenmesi ile bahçede gönüllerince eğlenerek, teneffüsleri değerlendirecekler.

Bucak Belediyesi 2. Etap Toki İlkokulunda öğrencilerin isteklerine duyarsız kalmadı.

Toki İlkokulunda okuyan öğrenciler yağmurlu havalarda okul bahçesinin çamur deryası olması nedeniyle zor anlar yaşıyordu.Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek geleceğin büyüklerine verdikleri önemi bir kez daha gösterdiler. Okul bahçesi Bucak Belediyesi ekipleri tarafından parke ile kaplanıyor.

Toki İlkokulunda okuyan öğrenciler parkelerin döşenmesi ile bahçede gönüllerince eğlenerek, teneffüsleri değerlendirecekler. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediye olarak gece gündüz vatandaşlarımız için çalıştıklarının altını çizerek; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en güzel, en nezih ortamlarda eğitim ve öğretimlerini tamamlamasını amaçlıyoruz. Bu bağlamda okullara yapılacak olan hizmetlere biraz daha öncelik gösteriyoruz.

Çamlıca Mahallesi Tokilerde öğrencilerimizin yağmur sularından ve çamurdan etkilenmesine duyarsız kalamazdık.” dedi.

2.Etap Toki Sakinleri ve Çamlıca Mahallesi Muhtarı Okul bahçesine yapılan parke döşeme işleminden dolayı Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek’e ve Belediye Ekiplerine teşekkür ettiler.

ÇUKUR MAHALLEDE PARKESİZ YOL KALMAYACAK

Belediye Başkanımız Emrullah ÜNAL, Çukur Mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek, Mahalle Muhtarı Ramazan Ocak ve ilgili birim müdürlerinin olduğu incelemelerde, Başkanımız, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Çukur Mahallesi başta olmak üzere yapım çalışmaları devam eden parke taşı çalışmalarının bir an önce bitirilerek, vatandaşlara güzel ortamlar sunma gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Arkadaşlarımızla birlikte şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmalarımız ile ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bir yandan ilçemiz için güzel eserleri inşa etmeye devam ederken diğer yandan cadde ve sokaklarımızı günün şartlarına en uygun şekilde hazırlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde gerekli parke taşı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Böylece vatandaşlarımızın hizmetine daha güzel ve kullanışlı cadde ve sokaklar sunuyoruz” dedi.

bucak belediyesiikinci etap toki ilkokulubahçe düzenlemesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.