BUCAK BELEDİYESİNDEN ALT YAPI HAMLESİ

Bucak Belediyesi kent genelinde yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bucak Belediyesi kent genelinde yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri son olarak Yunus Emre Mahallesinde yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı. Çalışmalar kent genelinde diğer mahallelere de yayılacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, “Yunus Emre Mahallesi 836 Sokakta yağmur suyu gidecek yön bulamadığı için birikme yaparak göllenmeye sebep oluyordu. Vatandaşlarımız bu yoldan geçemiyordu. Ayrıca yolun altında kalan evleri su basıyor bu durum komşular arasında tartışmalara sebebiyet veriyordu. Bizde belediye olarak titiz bir çalışmayla ters akıntıyla drenaj çalışması yapıyoruz. Biriken suyu drenaj sayesinde uygun bir yerden tahliyesini sağlayacağız. Çalışmalarımız neredeyse tamamlanmak üzere. Kent genelinde alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Güçlü altyapı, güçlü bir Bucak için çalışıyoruz. ”açıklamasında bulundu.

Bucak BelediyesiEmrullah ÜnalYunus Emre MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.