BUCAK BELEDİYESİNDEN TAŞDUVAR ÇALIŞMASI

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol genişlemesi sonrası tehlike arz eden, çökme tehlikesi olan ve kötü görüntü oluşturan alanlarda taş duvar çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol genişlemesi sonrası tehlike arz eden, çökme tehlikesi olan ve kötü görüntü oluşturan alanlarda taş duvar çalışmaları gerçekleştiriyor. Bucak Belediyesi bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi ile Karayvatlar Mahallesi arasında kalan Hamit Caddesinde taş duvar ve yol çalışmalarına başladı.
Bucak Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşımı için taş duvar ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bucak Belediyesi ekipleri, Yunus Emre Mahallesi ile Karayvatlar Mahallesi arasında kalan Hamit caddesinde grup yolunu daha konforlu hale getirmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda ulaşımları sekteye uğrayan evlerin merdivenleri de yapıldı.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bir süredir planlarımız arasında bulunan bu caddedeki yol çalışması ve taş duvar işlemlerine hava şartlarının da elverişli olmasıyla devam ediyoruz. 3.000 metre kare duvar çalışmasını tamamlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüyol genişlemesitaş duvar çalışmalarıTAŞDUVAR ÇALIŞMASITürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.