BUCAK BELEDİYESİNİN CORONAVİRÜS MESAİSİ BUCAK BELEDİYE BİNASI VE REHABİLİTASYON MERKEZİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Bucak Belediyesi, Türkiye'de Koronavirüs vakalarının ortaya çıkmasıyla birlikte 13 Mart 2020 tarihinde ilçede başlattığı önlemleri ve denetimleri artırarak çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediyesi, Türkiye’de Koronavirüs vakalarının ortaya çıkmasıyla birlikte 13 Mart 2020 tarihinde ilçede başlattığı önlemleri ve denetimleri artırarak çalışmalarına devam ediyor. Bucak’ta belediyeye bağlı ekipler, İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Bucak Belediye binasını dezenfekte ettiler.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılarak büyük bir tehdit oluşturan Koronavirüs (Covid-19), Türkiye’de de görülmeye başladı. Vaka sayılarında artış tespit edilirken ülke genelinde de önlemler sıklaştırıldı. Bucak Belediyesi de bu önlemler kapsamında 16 Mart Pazartesi günü sabah saatlerinde Bucak’ta bulunan İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ve Bucak Belediye Binası’nda dezenfekte çalışması yaptı.

Başkan Ünal: “Dezenfekte Çalışmalarımız Devam Edecek”
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilk vakadan bu yana önlemlerimizi almaya başladık. İlçemiz için önemli olan rehabilitasyon merkezi İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin daha sağlıklı hizmet vermesi Belediye binamıza ziyaretler ve işleri dolayısıyla gelen vatandaşların sağlık bir ortamda bulunması için uğraştıklarını söyleyen Başkan Ünal, “Rehabilitasyon Merkezimiz ve Bucak Belediye Binamız dezenfekte edildi. Salgının yayılmasına engel olmak için dezenfekte çalışmalarımız devam edecek. ” şeklinde konuştu.

Coronavirüsburdur coronavirüsCORONAVİRÜS MESAİSİBUCAK BELEDİYESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.