Bucak Belediyesinin Düzenlediği Atlı Binicilik Etkinliğine Yoğun Katılım

Bucak Belediyesi İncirhan’da Ata sporumuz Atlı Binicilik etkinliği düzenledi. Etkinliğe Bucak halkı yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Ata sporumuz Atlı Binicilik sporunu çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımıza tanıtmak ve sevdirmek için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve ilçemizde geçtiğimiz haftalarda kurulan Bucak Oğuzhan Atlı spor kulübü Derneği işbirliği ile İncirhan mesire alanında düzenlediğimiz etkinliğimize halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Etkinliğimizde çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız gönüllerince eğleniyor, atlara biniyorlar. Gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmalarını için Belediye olarak her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı düzenleyeceğimiz kurs ve etkinliklerle spora teşvik edeceğiz. Ata sporumuz olan Atla Binicilik sporunu çocuklarımızla, gençlerimizle tanıştıran bu güzel etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen Bucak Oğuzhan Atlı spor kulübü Derneği üyelerine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz personellerine ve tüm Belediye personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Atlı Binicilik etkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.