Bucak Boğazköy'de yağmur duası yapıldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy'de yağmur duası yapıldı. Köylü halkı yağmur duası ederek kuraklığın sona ermesini dilediler.

Bucak'ta Yağmur Duası: Kuraklık İçin Umut Işığı!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kuraklık, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy Köyü'nü de vurdu. Yağmur yağmaması nedeniyle ekinlerin susuz kaldığı köyde, bugün bir araya gelen köylüler, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser'in de katılımıyla yağmur duası ederek kuraklığın sona ermesini dilediler.

Köy sakinlerinden bir vatandaş, uzun zamandır yağmur yağmadığını ve kuraklık nedeniyle ekinlerin susuz kaldığını belirterek, "Bu nedenle bugün yağmur duası için bir araya geldik. Allah'tan rahmet yağdırmasını niyaz ediyoruz" dedi.

Köy Muhtarı Mehmet Sicimli de yaptığı açıklamada, kuraklık nedeniyle köylülerin zor durumda olduğunu ve yağmur duası ile Allah'tan yardım dilediklerini ifade etti. Koşar, "Umarız dualarımız kabul olur ve yağmur yağmaya başlar" dedi.

Yağmur duasına katılan vatandaşlar da kuraklığın sona ermesi için umutlu olduklarını dile getirdiler.

Boğazköybucak yağmur duasıyağmur duasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.