Bucak Çavuşlar Mahallesi'nde Sorunlar Çözülüyor

Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erdaş, 'sözümüzün arkasında işimizin başındayız' diyerek mahallede sorunları bir bir giderdiklerini duyurdu.

Bucak Belediyesi'nin çalışmaları sayesinde Çavuşlar Mahallesi'nin bir sorununun daha giderildiğini belirten Mahalle Muhtarı Hüseyin Erdaş, Burdur'un Bucak İlçesi'nde bulunan Çavuşlar Mahallesi'nde 3032 sokağında genişletildiğini ve taş duvarların çekildiğini söyledi.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Muhtar Hüseyin Erdaş, " Bucak Belediyesi sayesinde mahallemizin bir sorununu daha giderdik. 3032 sokağımızı genişlettikten sonra taş duvarları çekildi ve elektrik direkleri kenara alındı. Bu çalışmaların akabinde şimdi de kilit parke taşı ile süslendirdik. Program dahilinde çalışmalara devam edeceğiz. mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Emrullah Ünal'a ve tüm emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Bucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.