BUCAK DEVLET HASTANESİ HAZIR

Burdur Sağlık Müdürlüğü, Bucak Devlet Hastanesini ziyaret etti. Bucak Devlet Hastanesi, sağlık görevlileriyle, ilaçlama dezenfeksiyon işlemleriyle her türlü hazırlığını yaparak, Bucak'ta ortaya çıkabilecek olası bir COVİD-19 salgınına karşı bütün tedbirlerini aldı ve hizmete hazır hale getirildi.

Burdur Sağlık Müdürlüğü, Bucak Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Bucak Devlet Hastanesi, sağlık görevlileriyle, ilaçlama dezenfeksiyon işlemleriyle her türlü hazırlığını yaparak, Bucak’ta ortaya çıkabilecek olası bir COVİD-19 salgınına karşı bütün tedbirlerini aldı ve hizmete hazır hale getirildi.

ACİLİN YANINDAKİ ÇADIRLAR

Yüksek ateş, şiddetli öksürük ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye başvuranlar Bucak Devlet Hastanesi Acili’nin yanına kurulmuş olan çadırlara alınarak orada incelemeler yapılıyor. Corona Virüs belirtilerinden olan Şiddetli öksürük, yüksek ateş ve nefes darlığı şikayetleri olanların her ihtimale karşı diğer hastalarla aynı ortamda bulunmamaları için ayrı bir geçiş sağlandı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DENETLEMESİ

Müdürlüğün Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. M. Murat Erk Bucak Devlet Hastanesi’ne giderek yerinde incelemelerde bulundu.Bucak Devlet Hastanesi bahçesine kurulan çadırlar, acil servis, triyaj alanları ve yoğun bakım üniteleri gezerek tek tek inceleyen Başkan Erk, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Bilal Tanrıtanır’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Acil servis ekipleriyle de görüşen Murat Erk, Bucak Devlet Hastanesi’nin bu şartlara hazır olması ve olası bir durumda her türlü müdahaleyi yapmaya hazır olmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

İncelemenin ardından Bucak Devlet Hastanesi geçer not aldı.

Coronavirüsburdur coronavirüsBUCAK DEVLET HASTANESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.