Bucak Devlet Hastanesi’nde Doktor Sıkıntısı Vatandaşı İsyan Ettirdi!

Bucak Devlet Hastanesi'nde yaşanan doktor sıkıntısı vatandaşı isyan ettirdi

Bucak Devlet Hastanesi’nde yaşanan doktor sıkıntısı vatandaşı isyan ettirdi.Burdur’un Bucak ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’nde kardiyolog ve göğüs hastalıkları uzmanının olmaması, yine radyolog uzmanın tek olması vatandaşları sağlık yönünde başka arayışlara sevk ederken, 3 ay sonraya radyolojiden randevu verilmesi vatandaşı çileden çıkarttı.

Hasta yakınları, “Burdur’un en büyük ilçesi Bucak’ta Devlet Hastanesi’nde doktor sıkıntısını herkesin görmesi lazım. Her seferinde övünerek modern büyük hastane yaptıklarını söyleyenler, hastanede doğru dürüst doktor bulunmadığından haberleri var mı acaba?. Bu soruna neden bir çözüm bulunamıyor. Uzun süreden beri yaşanan bu sıkıntıdan dolayı hastalar çevre illerdeki hastanelere sevk ediliyor. 3 ay sonraya randevu verilmesinden dolayı hasta ve hasta yakınları oralarda büyük sıkıtılar yaşıyor. Buradan yetkililerimize sesleniyoruz” diye tepkilerini dile getirdi.

Bucak Devlet HastanesiDoktor SıkıntısıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.