Bucak Devlet Hastanesi’nde Emzirme Haftası

Burdur'un bucak ilçesinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeni ile Bucak Devlet Hastanesi'ne hamile anne adaylarına ve yeni doğum yapmış annelere eğitim verildi.

Burdur’un bucak ilçesinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeni ile Bucak Devlet Hastanesi’ne hamile anne adaylarına ve yeni doğum yapmış annelere eğitim verildi.

Anne sütünün önemi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başhekim Uzm. Dr. Bilal Tanrıtanır her yıl ekim ayının ilk haftasının “Dünya Emzirme Haftası” olarak kutlandığını belirterek, ilk 6 ay boyunca bebeklere sadece anne sütü vermek onlara sunulabilecek en değerli armağan olduğunu söyledi. Başhekim Tanrıtanır, altıncı aydan sonra ek gıdalara başlanmasıyla beraber, emzirmenin 2 yaşına kadar sürdürülmesinin ayrı bir önem taşıdığını belirtti.

Yeni doğum yapmış anneleri de ziyaret eden hastane yetkilileri, anne sütü konusunda annelerin ve anne adaylarının dikkat etmesi gereken hususları dile getirdi.

Bucak Devlet HastanesiEmzirme HaftasıAnne sütünün önemiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.