Bucak İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser İsmail Şahin, yaptığı açıklamalarda vatandaşları telefon ve internet dolandırıcılıklarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Son dönemlerde özellikle telefon ve internet üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olaylarında artış yaşandığını belirten Başkomiser İsmail Şahin, Bucak’ta kısa süre önce yaşanan bir olay üzerinden örnek vererek vatandaşların mağdur olmaması için dikkatli davranması gerektiğini söyledi.
Dolandırıcılık olaylarından korunmanın yollarına değinen Şahin, “Bu tür dolandırıcılık olaylarından korunmak için güvenilir sitelerden alışveriş yapın. Kapıda ödeme gibi güvenli ödeme yöntemlerini tercih edin” ifadelerini kullandı.
Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşları bilinçlendirmeye devam ettiklerini belirten Başkomiser İsmail Şahin, “Tüm personelimizle vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu tür olaylarla karşılaşan vatandaşlarımızı bilgi almak ve destek almak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.
kaynak kanal15