Bucak Gençlik Spor Kulübü Kupalara Doymuyor

Bucak Gençlik Spor kulübü iki kategoride de 1. Olarak Gurup yarışmalarında Burdur'u temsil etmeye hak kazandı. İşte detaylar...

2023 THOF  Halk Oyunları Burdur İl yarışmasında Minikler düzenlemesiz Dal ve Yıldızlar Düzenlemesiz Dal kategorilerinde yarışan Bucak Gençlik Spor kulübü iki kategoride de 1. Olarak Gurup yarışmalarında Burdur'u temsil etmeye hak kazandı.

Bucak Gençlik Spor Kulübü Başkanı İbrahim Özdamar yapmış olduğu açıklamada; Kısıtlı bütçeler ile,cefakar hocalarımız ile bir çok branşta zaferlere koşmaya ediyoruz. Halk Oyunları ekibimizin başarısından dolayı çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu süreçte bizlere güvenerek çocuklarımızı kulübümüz ile  buluşturan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Sayın Sümeyye Kurt ve Kuşbaba Ortaokulu Müdürü Sayın Güner Uğur Sofoğlu'na teşekkür ediyorum. Halk Oyunları Antrenörüz Ahmet Hulusi Gürer'i de canı gönülden kutluyorum.

Bucak Gençlik Spor kulübüHalk Oyunları yarışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.