BUCAK GİRİŞİNDE CORONA VİRÜS TEDBİRİ

Bucak'ta, Corona virüs tedbirleri kapsamında şehre girişlerde bulunan trafik kontrol noktalarında, sürücülerin ve yolcuların ateş ölçüm işlemleri yapıldı.

Bucak’ta, Corona virüs tedbirleri kapsamında şehre girişlerde bulunan trafik kontrol noktalarında, sürücülerin ve yolcuların ateş ölçüm işlemleri yapıldı.
Burdur Valiliği tarafından Corona Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında, kentin giriş ve çıkışlarında sağlık taraması yapılması kararı alındı. Kentin, Bölge Trafik Kontrol Merkezi’ndeki denetleme noktasında, polis ekiplerinin yanı sıra sağlık ekipleri de görev aldı. Durdurulan araçlarda, sağlık ekipleri tarafından sürücü ve yolcuların ateş ölçerle ateş ölçümü yapıldı. Trafik ekipleri de otobüslerde yolcu sayısı ve oturma düzenine yönelik kontrolde bulundu. Ayrıca, vatandaşlara uyarılarda bulunularak almaları gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapıldı.

‘KONTROL EDİYORUZ’
Bucak İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Hanım, “Bucak girişindeki tüm uygulama noktalarında araçları durdurarak, vatandaşın nereden geldiğini ve nereye gittikleri yönünde bilgiler alıyoruz. Ayrıca burada ateşlerini ölçerek risk durumları hakkında bilgi sahibi olup, kontrol ediyoruz. Ateşi yüksek olan veya herhangi bir belirtisi bulunan kişileri karantinaya alınmak amacıyla sağlık ekiplerince hastaneye gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kontrol noktalarından geçen vatandaşlar bu uygulamanın uzun süre devam etmesi gerektiğini söyleyerek memnun olduklarını belirttiler.

CORONA VİRÜS TEDBİRİCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.