Bucak Halı Saha Turnuvası’nda Kayıtlar Uzatıldı

Bucak ilçesinde düzenlenecek olan Bucak Halı Saha Turnuvası'nda kayıt için son tarih olan 21 Eylül 2019 günü, üniversite öğrencilerinden gelen yoğun talep üzerine uzatıldı.

Bucak ilçesinde düzenlenecek olan Bucak Halı Saha Turnuvası’nda kayıt için son tarih olan 21 Eylül 2019 günü, üniversite öğrencilerinden gelen yoğun talep üzerine uzatıldı.

Maraton Arena Halı Saha işletmecisi Seçkin Sezgin, “Düzenleyeceğimiz turnuvada yer almak isteyen üniversiteli kardeşlerimiz, kayıt süresinin uzatılması konusunda yoğun bir talepte bulundu.Üniversite açılmasına rağmen hala ilçemize gelmeyen fakat turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlarımızın bu talebini biz de kırmak istemedik. Çünkü tüm Bucak’ı kapsayacak bir turnuva düzenleme amacındayız. Hem spor yaparken hem de sosyal bir aktivite sağlayarak her gün maç keyfini sporseverlere sunmak istiyoruz.Bu nedenle turnuvaya kayıt tarihi 28 Eylül 2019 tarihine kadar uzatıldı. 28 Eylül’de yapılacak kura çekiminin ardından maç programını tüm sporseverlere duyuracağız” diye konuştu.

TURNUVAYA KAYIT İÇİN 0 507 794 21 31 – 0 553 402 0153 MARATON ARENA HALI SAHA -BUCAK

Bucak Halı Saha TurnuvasıSeçkin SezginTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.