Bucak'ı temsil edecek yarışmacılar yola çıktı

Bucak'tan 22 sporcu, Kocaeli'de yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe yarışlarına katılmak için yola çıktı.

Burdur'un Bucak ilçesinden 22 sporcu, Kocaeli'de yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe yarışlarına katılmak için yola çıktı.

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Kulübü Kocaeli ilinde 2-4 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe yarışlarına katılmak için 22 sporcu ile yola çıktı.

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Kulübü Başkanı Sedat Çavdar, " Bucak Belediyesinin ev sahipliği ve destekleriyle İlçemizde yapılacak olan Türkiye şampiyonası için hazırlıklarına devam eden sporcularımız 1. Kademe Yarışlarının ardından Ocak Ayında Osmaniye ilinde yapılacak olan 2. Kademe şehitlerimizi Anma yarışlarına katılacaklar. Desteklerinden Dolayı Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal a teşekkür ediyor, Sporcularımıza başarılar diliyoruz. " ifadelerini kullandı.

Bucak oryantiring sporcularıTürkiye Oryantiring ŞampiyonasıBucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları KulübüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.