Bucak’ı Temsil Ettiler, Ayşe Sak Ortaokulu’nun Gururu Oldular

Bucak ilçesinden ortaokul öğrencileri İstanbul'da düzenlenen ve dünya sorunlarının İngilizce tartışıldığı foruma katıldı. İstanbul'da özel bir okul tarafından 1-2 Mart tarihlerinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Junior Enka Forum'da dünya sorunları İngilizce olarak tartışıldı. Foruma 12 ortaokul …

Bucak ilçesinden ortaokul öğrencileri İstanbul’da düzenlenen ve dünya sorunlarının İngilizce tartışıldığı foruma katıldı.

İstanbul’da özel bir okul tarafından 1-2 Mart tarihlerinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Junior Enka Forum’da dünya sorunları İngilizce olarak tartışıldı. Foruma 12 ortaokul katılırken, 11 özel okulun yanı sıra tek devlet ortaokulu da Bucak Ayşe Sak Ortaokulu oldu. 3. Junior Enka Forum’da Ayşe Sak Ortaokulu’nu 7’nci sınıf öğrencileri Cemre Arat, Begüm Dinçer, Sude Balaban ve Hatice Melek Ören temsil etti.

Foruma katılan öğrenciler, İngilizce olarak çevre sorunlarıyla kültür ve eğitim komitelerine katılıp fikirlerini akranlarıyla paylaştı. Forumun kapanış konuşmasını Bucak Ayşe Sak Ortaokulu öğrencisi Cemre Arat yaptı.

Ayşe Sak OrtaokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.