Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz'ın mutlu günü

Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Hazem Abdullah ile dünya evine girdi.

Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Hazem Abdullah ile dünya evine girdi.

Burdur'un Bucak ilçesine atandığı günden bu yana verdiği hizmetlerle suçluların korkulu rüyası, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz Antalya'da yapılan nikah merasimi ile mutluluğa adım attı.

Özkan Büyükyılmaz ve Hazem Abdullah'ın nikah şahitleri ise, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün oldu.

Yapılan nikah merasimine, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Antalya Emniyet Müdürlüğü personeli, Öztrak Traktör Bayii Hüseyin Özcan ve Ahmet Özcan, Duranlar Süt Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Duran, Polis Asayiş Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Demir ve çok sayıda polis katıldı.

Özkan Büyükyılmazdüğünnikahmutlu günüTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.