BUCAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NEŞET YAZAR BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

BUCAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NEŞET YAZAR BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.

BUCAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NEŞET YAZAR BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gültekin Apaydın Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

2019 yılında Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yazar, ilçedeki çalışmalar hakkında Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na bilgiler vererek projelerini anlattı.Ayrıca Bucak Ticaret ve Sanayi Odasının eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve Şube Müdürümüzü ağırlamaktan dolayı memnuniyet duymaktayız. Mesleki Eğitimin geliştirilmesi konusunda ve Eğitim adına her türlü desteği ve yardımı vermeye hazır olduğumuzu ve yapılacak her çeşit proje ve protokolde paydaş olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızda olacağız.” Dedi.

Ziyarette Bucak Mermerciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt’da hazır bulundu.

NEŞET YAZARGültekin ApaydınHasan Yalçın MeçikoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.