Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin'de yaşananlara kayıtsız kalmayarak harçlıklarını bağışladı. Kampanyaya öğrenci, öğretmen ve personel de destek verdi.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Özgür Filistin'in Yanındayız" kampanyası kapsamında biriktirdikleri harçlıklarını, Filistin'de saldırılara maruz kalan din kardeşlerine göndermek üzere sınıf öğretmenlerine teslim ettiler.

Öğrenci, öğretmen ve personellerin de destek verdiği kampanyada toplanan paralar Türkiye Diyanet Vakfı Filistin'e Destek Hesabına yatırıldı.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yapılan açıklamada, kampanyaya destek veren tüm öğrencilere teşekkür edilerek, "Öğrencilerimizin bu duyarlı davranışları bizleri gururlandırdı. Filistin'de yaşanan zulüm hepimizi derinden üzüyor. Öğrencilerimizin desteği, Filistinli kardeşlerimize bir nebze olsun moral olacaktır. Ayrıca, bu kampanyanın tüm Müslüman toplumların bir an önce barış ve huzur içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öğrenciler de, kampanyaya destek vererek Filistinli kardeşlerine yardımcı olmak istediklerini belirterek, "Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmak istemedik. Harçlıklarımızı biriktirerek bu kampanyaya destek verdik. Filistin'de yaşanan zulmün bir an önce son bulmasını ve Filistinli kardeşlerimizin özgürce yaşamasını istiyoruz." ifadelerini kullandılar.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesiisrail filistin çatışmasıseferberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.