Bucak İmam Hatip Ortaokulu çağrıda bulundu

Bucak İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilere yönelik yaptığı açıklamayla ulusal ve evrensel değerlere saygı duyan, başarılı, vicdan sahibi bireyler olarak yetişmeyi vurguluyor.

Bucak İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilere yönelik yaptığı açıklamayla ulusal ve evrensel değerlere saygı duyan, başarılı, vicdan sahibi bireyler olarak yetişmeyi vurguluyor.

Bucak İmam Hatip Ortaokulu: İmam Hatip Olmak Bir Ayrıcalıktır

Bucak İmam Hatip Ortaokulu, yaptığı açıklamayla öğrencilere yönelik çağrıda bulundu. Okulun açıklamasında, ulusal ve evrensel değerlere saygı duyan, gelişmeye açık, çevresine saygılı, sorumluluk sahibi, fedakar, fen ve dini konularda üst düzeyde başarı gösteren, vicdan sahibi, isteyenler için "hafız" olabilen, çağdaş bir birey olarak hayata atılmak isteyen öğrencilerin neden imam hatipli olması gerektiğine dikkat çekildi. İmam hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğuna vurgu yapıldı.

Açıklamada, yıllardır öğretmenlerin deneyimlerinden, gayretlerinden ve ilgi-alakasından sonuna kadar faydalanılarak öğrencilerin fen liselerine, proje liselerine, Anadolu liselerine ve imam hatip liselerine gönderildiği belirtildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılında, 2 fen lisesi, biri hafız, 1 Mehmet Cadil Anadolu Lisesi, 5 izeleme programı ve proje uygulayan okul, 1 sağlık meslek lisesi ve 26 imam hatip lisesi öğrencisinin başarılarından gurur duyulduğu ifade edildi. Bu sayıların artmasının Bucak için büyük bir gurur olacağı vurgulandı.

Yenilenen yüzü, kütüphanesi, bilişim ve fen laboratuvarları, zeka oyunları sınıfları, çeşitli projeleri ve ödülleri, spor müsabakalarıyla öğrencileri bekleyen Bucak İmam Hatip Ortaokulu, geleceğin yöneticilerini ve bireylerini yetiştirmek için çağrısını yapıyor.

 

Bucak İmam Hatip OrtaokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.