BUCAK’IN BURDUR ÇIKIŞINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Antalya Burdur Karayolu üzeri şehir çıkışının Burdur yönünde yol kenarında yolculuk yapanların hem mola verebilecekleri, hem de Bucak Salebini , Sipsi Şekeri tadıp alabilecekleri satış noktası için belediye tarafından çevre peyzaj düzenleme çalışmaları başladı. Bucak Belediyesi …

Antalya Burdur Karayolu üzeri şehir çıkışının Burdur yönünde yol kenarında yolculuk yapanların hem mola verebilecekleri, hem de Bucak Salebini , Sipsi Şekeri  tadıp alabilecekleri satış noktası için belediye tarafından çevre peyzaj düzenleme çalışmaları başladı.

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Salep Satış noktası yapılacak yerin yeşillendirme ve çiçeklendirme sahasına Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin tarafından lavanta fidanları dikildi.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili “Yalçın Sezgin Antalya Burdur kara yolunda günlük on binin üzerinde araç geçmekte. Bucak’ın meşhur salebi, Sipsi Şekeri  ve taşın aş olduğu bir şehir olan Bucak’ı tanıtmak için ilçenin giriş ve çıkışlarına büyük bir Bucak yazısı, bu yazının üzerinde mermer , salebi ve Sipsi şekeri simgeleyen işaretler bulunacak. Ayrıca Antalya Burdur karayolu yetmiş evler yanına yol kenarına Bucak Salebini tanıtmak için yol kenarındaki alan Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile lavanta, çiçek ve süs bitkileri dikilip, dinlenme bankları konularak birde salep ikram ve satış büfesi konulacak” dedi. Kaymakam ve Başkan vekili Yalçın Sezgin, Antalya Burdur karayolunda yolculuk yapan yabancı konukların güvenli bir mola yerinde mola verebilecekleri gibi, hem de Bucak salebini , Sipsi Şekeri tatmalarını ve satın almaları sağlanmış olacağını belirtti.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Bucak’ta Kahveler ve Sanayi kavşaklarına yapılan ve geçen yıl hizmete açılan üst geçitlerin daha güzel bir çevre görünümüne kavuşması ve yapımı için karayolları Bölge Müdürlüğü ile irtibata geçtiklerini önümüzdeki günlerde üst geçit köprü altı çevre düzenlemesi çalışmalarının yapılacağını belirtti.

peyzajTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.