Bucak'ın Çocukları Oğuzhanspor Altyapısında Gelişecek Açılış Yapıldı

Altyapıya yönelik yatırımlarını devam ettiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bu yıl ilk defa yaz futbol okulu için kayıt ücreti almıyor.

Altyapıya yönelik yatırımlarını devam ettiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bu yıl ilk defa yaz futbol okulu için kayıt ücreti almıyor. 

Bu kapsamda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 30 Haziran Perşembe günü Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un yaz futbol okulu açılışı gerçekleştirdi.

Bucak İlçe Stadında yapılan açılışa, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal başta olmak üzere, Bucak Kaymakamvekili, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Bucak Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, yönetim kurulu üyeleri ve miniklerin aileleri katıldı.

Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’umuzun yaz futbol okulunun açılışını çocuklarımız ve aileleri ile birlikte gerçekleştirdik. Bucak Kaymakamvekilimiz, İlçe Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, Meclis üyelerim, muhtarlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile güzel bir günü paylaştık. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. " ifadelerini kullandı.

Oğuzhanspor AltyapıOğuzhansporTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.