Bucak’ın Her Mahallesinde Bir Çalışma Var!

Bucak Belediyesi ekipleri, farklı mahallelerde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor

Bucak Belediyesi ekipleri, farklı mahallelerde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Söz konusu çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, açıklamalarda bulundu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin yaptığı açıklamada “Daha yaşanabilir Bucak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.İlçemizin her mahallesinde ayrı bir çalışma yapıyoruz.İlçemizin Sanayi Mahallesinde sanayi içi asfalt,Çamlıca Mahallesinde doğal gaz gecen yerlerde parke ve bordür tamiratı,Onaç mahallesinde sıcak asfalt çalışması,Alaattin Mahallesinde alt yapı,yol genişletme duvar yapımı,Cami Mahallesinde yağmur suyu hattı,parke tamiratı ,Atilla Mahallesinde asfalt yama çalışması,Çavuslar Mahallesinde doğal gaz geçen yerlerde parke tamiratı

Yörükler Mahallesinde parke tamiratı,Barbaros Mahallesinde engelsiz park yapımı ,Yeni, Karayvatlar,Cami ,Oğuzhan Yörükler mahallelerinde parklarda restorasyon çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalarla ilçemize ayrı bir görüntü kazandırıyoruz .Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla eksiklikleri yerinde tespit ederek kalıcı hizmetler yapmaya devam ediyoruz İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

belediye parke tamiratıbelediye işlerirestorasyon çalışmalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.