Bucak’ın Sevilen Şahsını Mahalle Muhtarları Ziyaret Ettiler

Bucak İntaniye bölümünde tedavisine devam edilen Halk tarafından 'Sarı'' olarak bilinen Hüseyin Şimşek'i Bucak mahalle Muhtarları ziyaret ettiler.

Bucak İntaniye bölümünde tedavisine devam edilen Halk tarafından ‘Sarı” olarak bilinen Hüseyin Şimşek’i Bucak mahalle Muhtarları ziyaret ettiler

Bucak İntaniye bölümünde tedavisine devam edilen Halk tarafından ‘Sarı” olarak bilinen Hüseyin Şimşek’i Konak mahallesi Mustafa Erbil Çukur mahallesi Ramazan Ocak, fatih mahallesi muhtarı Mehmet Ali Arslan, Oğuzhan mahallesi muhtarı Yaşar Çeltikçi, Yörükler mahallesi muhtarı Şaban Aksu,Cami mahallesi muhtarı Halim Günhan, Karayvatlar mahallesi muhtarı Mehmet Ergit, , Barbaros mahallesi muhtarı Mercan Alagöz ve ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Sarı’ya geçmiş olsun dileklerini ileten mahalle muhtarları daha sonra Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bilal TANRITANIR’a da ziyarette bulundular.

Hüseyin ŞimşekBucaklı sarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.