BUCAK’IN SEVİLEN YÜZÜ DUALARINIZI BEKLİYOR.

Bucak’ın Sevilen Yüzü SARI Hüseyin, Dualarınızı Bekliyor Bucak İlçemizin sevilen yüzü Sarı Hüseyin olarak tanınan Hüseyin Şimşek, uzun zamandır tedavi görüyordu. Isparta’da devam eden tedavisinde lenf kanseri olduğu tanısına varıldı.

Bucak’ın Sevilen Yüzü SARI Hüseyin, Dualarınızı Bekliyor
Bucak İlçemizin sevilen yüzü Sarı Hüseyin olarak tanınan Hüseyin Şimşek, uzun zamandır tedavi görüyordu. Isparta’da devam eden tedavisinde lenf kanseri olduğu tanısına varıldı. Düğünlerin neşesi Sarı Hüseyin’in devam eden tedavi sürecinde duaya ihtiyacı olduğu yakınları tarafından ifade ediliyor. Okurlarımızdan Sarı Hüseyin için dua bekliyoruz.

Her düğünü ziyaret eden, neredeyse herkesi tanıyan Sarı Hüseyin kimseye zarar vermeyen, kendi halinde yaşayan özel bir insandı. Sarı Hüseyin Düğünlere kattığı renk ve neşeden öte hafta içi çarşı gezisinde esnafları selamlardı. İşyerlerinde gündüz vakti yanan lamların söndürülmesi için kendine tarz el hareketleriyle ışıkların söndürülmesini, israfın önlenmesini isteyen bir yönü ile de dikkat çekerdi.

Sarı Hüseyin’in sağlığına kavuşması tekrar aramıza dönebilmesi için başlatılan kemoterapi seanslarının şifa olmasını diliyoruz.

kaynak hedefgazetesi

SARI Hüseyinbucaklı sarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.