Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Osman Akın Atandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığını 3,5 yıldır devam ettiren Prof. Dr. Ömer TEKŞEN’ in görev süresinin dolması nedeniyle İşletme Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Osman AKIN atandı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığını 3,5 yıldır devam ettiren Prof. Dr. Ömer TEKŞEN’ in görev süresinin dolması nedeniyle İşletme Fakültesi Dekanlığı’ na Prof. Dr. Osman AKIN atandı. 27.12.2022 tarihinde yapılan devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Ömer TEKŞEN Üniversitedeki idari görevler geçicidir, asıl olan Akademik Ünvanlardır. Bugün de bir bayrak yarışı olan görevimizdeki bayrağı arkadaşımız, dostumuz , mesai arkadaşımız Prof. Dr. Osman AKIN’ a devrediyorum. Bu süreçte bana destek olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ olmak üzere tüm üniversite yönetimine, görev yaptığım sürece idari personel ve akademik personel tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni dekanımıza başarılar diliyorum dedi.
Görevi devralan Prof. Dr. Osman AKIN konuşmasında; kuruluşundan bugüne içinde bulunduğum kendi fakültemde, bu göreve gelmemin gururunu yaşıyorum Sayın Hocamız Prof. Dr. Ömer TEKŞEN’e çok teşekkür ediyorum. Hocamızın bıraktığı yerden en güzel şekilde görevimize devam edeceğiz dedi.
Devir teslim töreni Prof. Dr. Ömer Tekşen’ in ve Prof. Dr. Osman AKIN’ın birbirlerine verdikleri çiçek ve plaketler ile sona erdi.

Osman Akın dekan olduOsman AkınBucak işletme FakültesiMehmet Akif Ersoy ÜniversitesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.