Bucak İşletme Fakültesi Öğrencileri Depremzedelerin gönlüne dokundu

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Burdur'un Bucak ilçesinde misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti.

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, 6 Şubat depreminden sonra Burdur'un Bucak ilçesinde misafir edilen aileleri ziyaret ederek örnek bir davranış sergilediler.

Öğrenciler, depremden etkilenen ailelere moral vermek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde ailelerle sohbet ederek yaşadıkları zorlukları dinlediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren depremzede aileler, Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine göstermiş oldukları duyarlılık ve destek için teşekkür ettiler.

Sosyal Sorumluluk Bilincinin Örnek Göstergesi

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği ziyaret, zor zamanlardan geçen depremzedelere moral kaynağı oldu. Öğrenciler, göstermiş oldukları sosyal sorumluluk bilinciyle örnek bir davranış sergileyerek, toplumda farkındalık yaratmaya katkıda bulundular.

Bucak İşletme FakültesiöğrencilerdepremedeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.