Bucak Kabak Caddesi Artık Daha Geniş

Bucak Belediyesi, Çukur Mahalle Kabak Caddesi girişinde bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bucak'ın meşhur caddelerinden Kabak Caddesi girişinde bulunan eski ağaç binanın yıkılması için Çukur Mahalle Muhtarı Ramazan Ocak talepte bulundu. Yer sahibi Bucak Belediyesi'ne muvafakat yazısı verdi. Yıkım kararının çıkmasıyla Bucak Belediyesi ekipleri ivedi şekilde binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yapım İşleri Şubesi ekipleri tarafından iş makinesiyle Kabak Caddesi girişindeki binanın yıkımı gerçekleşti. Yıkım sırasında toz çıkmaması için ekipler tarafından enkaza sürekli tazyikli su sıkıldı.

Yıkılan bina hakkında açıklama yapan Muhtar Ramazan Ocak, " caddemizin girişini daraltan evin yıkılması mahalle sakinlerimizi ve araç ile bu yolu kullananları memnun etti. Öncelikle muvafakat yazısını veren hemşehrimize teşekkür ediyorum. Bizim talebimizi kırmayan Bucak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal başta olmak üzere, başkan yardımcılarımız Yasin Çiçek ve Oğuzhan Erdoğan, Fen İşleri Müdürümüz Ömer Gümüş ve belediye personelimize çok teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.

Çukur Mahalle Kabak CaddesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.